Terug naar Nieuws

Donders mooi Feestje!

Zaterdag 24 februari hebben we in de Drijscheer weer een muzikale avond, de tent gaat op zijn kop! De zaal is open om 20.00 uur en de kaarten kosten € 10,- p/p voorverkoop: https://www.eventim-light.com/nl/a/65bb3854aabb434381bb4f8f/e/65c1f856d0e17c4098b8c294 € 15,- aan de deur. 

Piratenband Donders is een energieke band met een zestal doorgewinterde muzikanten én een oogverblindende zangeres. Ze zorgen met een  hoop bombarie en plezier ervoor dat zelfs de grootste zwartkijker het gevoel krijgt dat de zon weer is gaan schijnen! Feest gegarandeert dus! Een zalige meezingbare mix van de allergrootste piratenkneiters, polka's en de beste schlagers staan op het menu. Denk daarbij aan Adio adio, Lafaard van de stad, Kleine Paloma, Als je verliefd op een jongen bent, Jij daar in de radio, Teeny Calimeros etc......

Duellerende accordeons, afwisselend met mandolines en panfluiten, orgels noem maar op. Dit alles op hoog niveau, alles verpakt in een over the top show! Een show van het meezingbare soort en geschikt voor heel veel feestgangers!

klik  hieronder op de link voor inspiratie!

https://youtu.be/h9BacPnTzH4?si=yLSzTKVHehPT2mB5

Dacht je in de pauze even op adem te komen? 

Helaas, Sander Luchtenberg is een accordeon talent uit Nieuwe Pekela en hij weet precies hoe die heupjes in beweging moeten blijven! Sander straalt oprecht plezier in muziek maken uit op het podium. Hij geniet van iedere toon die hij aanslaat, dat werkt nou eenmaal erg aanstekelijk! Hij is inmiddels al op verschillende podia en bij de mensen thuis te vinden met oude Duitse hits in een polka-achtige sound. Niks pauze......Sander zet de boel compleet op zijn kop! 

Klik hieronder op de link voor inspiratie!

https://youtu.be/rWClZEHKzm0?si=MDso3FlNAvUfYZyM

Wij zorgen dat het bier koud is en Snackpoint "het Stoepje" verzorgt de snackjedrij....

Donders