Zaalverhuur

Welkom bij onze zaalverhuur! Onze locatie beschikt over 4 zalen van verschillende groottes, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Of u nu een vergadering, bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement wilt organiseren, wij hebben de juiste zaal voor u. Onze zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en flexibel in te richten. Wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagd evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een rondleiding te maken.

Reserveer een zaal

Sfeerfoto grote zaal

De Grote Zaal

Bied ruimte aan 150-200 gasten in theater opstelling, aan tafel kunnen zo’n 80 gasten. De ruimte heeft een moderne beamer en geluidsinstallatie, zo nodig staat er een flip over met stiften klaar. Als je de ruimte huurt heb je alle vrijheid om de ruimte te gebruiken naar gelang je behoeftes. Wij zetten het voor je klaar, inclusief water, koffie, thee en wat lekkers. Dat altijd uit eigen keuken komt. Deze zaal heeft een groot podium waardoor het ook uitermate geschikt is voor voorstellingen of presentaties. Deze ruimte heeft een grote schuifpui waardoor het voor een BBQ ook prima vertoeven is!

De Kleine Zaal

Bied ruimte aan 30 gasten in theater opstelling, aan de vergadertafel is er ruimte voor 20 gasten. Deze ruimte kan ook voorzien worden van een beamer, geluidsinstallatie, flipover, koffie, thee, water etc.

Kleine zaal

Het Eetlokaal

De oude schoolklas is omgetoverd tot een sociale ruimte waarvan ook de Ruilwinkel gebruik maakt. We gebruiken het als restaurantje als we 1x in de maand “Samen eten”, voor de bingo, sjoelen, darten en vanaf eind januari kun je iedere 2 weken  Welstad hier ook vinden met het Inloophuus. Met allerhande vragen (internet, papiereninvullen) kun je terecht bij een medewerker of vrijwilliger van Welstad. Deze ruimte gebruiken we ook vaak voor kleine feestjes met een buffet, high tea etc.

De Gymzaal

Eventueel kun je gymzaal erbij huren, de deuren in de grote zaal kunnen open en er is alle ruimte voor een springkussen of ander spellen. I-deaal om  de kinderen bezig te houden tijdens je feest!